Followers

Monday, February 3, 2014

Annual Dinnel JSTM

Alhamdulillah kami sempat adakan Annual Dinner utk Jabatan Sains dan Teknologi Maritim..Just untuk eratkan ukhuwah antara pelajar dan lecturer..Student Tahun 1 dan Tahun 2 je yang attend jamuan kali ni, (errr macam banyak kali je da buat..baru 1 st time sebenarnye)..sebab pelajat Tahun 3 sedang menjalani Latihan Industri..Lepas 1 paper yang aihhhhh malaih nak cakap plak (tetiba teringat 'dia' tu)..Okaylah paper yang sgt2 hardcore..Integrated Logistic System!! So kat dinner ni, ni hilangkan kekusutan, kita makan sampai puas! yeah!


video

Video montaj ni disediakan oleh Luqman Afiq..Wakil 2TMT2..So enjoy it!










cc: Boss (Capt Zul) 







cc: Syafiqah Lee..thanks for this snap!nice <3




Yeganraj : Saranghae! Bekeng (stop kejap) Teh (geleng kepala)


cc: Ain Fasihah (right) happy go lucky girl!


cc: Kin the lucky one! Dapat cabutan bertuah =)



cc: My 'Keharumanku'..Syazwanee my bestie! Adoi dia posing mcam orang nak nikah pulak.Skirt ala-ala princess =) Nice !




No comments:

Post a Comment